UN/Japan Nano-Satellite Symposium: Program Schedule



October 2, 2012 [Version 4.1]

	•																		012 [version 4.1]
Date	Venue								Sy	mposium Sc	hedule								Social Program
Day1 October 10	Winc Aichi Main Hal 2-3F	8:30 – Regis- tration	Regis- ration Opening Session (100 min) Session 11:10 – 11:30 Break @Foyer		session 11:10 – 11:30	Remarks (30 min)		Presentations of Business Model		13:00 – 14:3 Lunch @Castle Pla Hotel (1.5 hours)	MIC Finalist-1 Presentation of Satellite Des (20min.x 7 teams)			e Desi	16:50 – 18:00 MIC Review (Closed Room) @ RM 905 and 906 (9F) (70 min)		18:30 MIC Award Ceremony (30 min)		9:00 – 21:00 Symposium Reception © Castle Plaza Hotel
(Wed)	Winc Aichi 8F		Preparation	for Poste		- 13:00 at Exhibition Hall (8F: 805 room)			13:00 – 18:00 Posters: On display in the Ex				16:50 – 18:00 Poster Session (Served with Coffee (70 min) Exhibition Hall (8F: 8	e/Tea					
Day2 October 11	Winc Aichi Main Hall 2-3F	8:30 – Regis- tration	9:40 Special Lectures: Panel Discussion: How to keep good quality		Photo session 10:40 - 11:00 Break @Foyer (20 min.) 11:00 – 13:15 Session 1: Satellite Architect Technologies (15min x 9 Selected) (135 min)			13:15 – 14 UNISEC M (Closed Ses @9F 906) (1 13:15 – 14 Lunch@Ca Plaza Hote (1.5 hours)	- 14:45 C Meeting Session 6) (1.5 hour) 14:45 C Castle lotel			15:45 Sessi Innov Devel	- 17:30 on 2: ation in Satellite opment Process n x 7 Selected kers)	7:30 2: Panel Di Internati Space E 7 Selected using Nano-Sa			19:00 – 21:00 UNISEC Gathering @Brasserie Paul Bocuse (JR Central Towers 12F)		
(Thu)	Winc Aichi 8F							14:45 – 15:45 Poster Session Served with Coffee/Tea (1 hour)				16:00-21:00 Clear the room							
	9:00 – 16:00 Posters : On display in the Exh																		
Day3	Port Messe	9:00- Regis tratio	Session	ssion 3:		1:05 - 11:25 Coffee	11:25 – 12:15 Panel Discussion:		12:15 - 13:30 Lunch@Port	13:30 – 15:30 Session 4: Standardization				Ses	50 – 17:50 sion 5: stegies for Capacity	<u>5:</u>		0 sfer to taurant	19:30– 21:30 GALA Dinner @Kawabun
October 12 (Fri)	Nagoya Koryu Center		Nano-Satellites		reak Meeting Iall onumber min.)	Satellites a Space Deb		ebris (75 min)		tory Issue x 5, 20mir d Speake s)	nin x 2 @Meeting Hall		Building (15min x 8 Selected Spectrum (2 hours)		kers)	By C Bus	Chartered	Nagoya	
Day4 October 13 (Sat)	(Commu nication Center) Meeting Hall 3F	9:00- Regis tratio	9:20 – 12 UN Space	1:20 ce Educa um Sess	tion_	11:20 - 11:40 Coffee Break @Meeting Hall (20 min.)	UN S		12:40 – 1 Closing (1 hour) 12:30 – 13 • Summary Workshop 13:00 – 13 • Closing F	3:40 Session 3:00: y of the 3:30:	13:40 - 14:40 Lunch@ Port Messe (1 hour)	· CI	0 – 18:00 losed Meetin A2012 visit	ng			18:00- Transfe Nagoya Station By Cha	a	

8:00- Transfer to the "Port Messe Nagoya" by chartered Bus

^{**}The indicated dates or programme are subject to change. They are not the definite schedule yet.

^{*}The Symposium Exhibition will be held at JA2012 Venue during JA2012.

^{*}The Bus transportation will be provided on Oct. 12-13 (Day 3&4).

For further information, please click here at www.nanosat.jp or contact us at info@nanosat.jp